Bøger / skønlitteratur / roman

Forbandet


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Katrine er blevet voksen, men hendes ungdomsflirt spøger stadig i denne erotiske fortælling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. okt. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 21. okt. 2019

Årene er gået efter Katrines hede sommerflirt med Nikolaj, og den nu voksne Katrine er kommet videre. Hun har skabt en tryg tilværelse med mand og søn, og er blevet forfatter, men uden det helt store gennembrud. For dem, der holder af erotiske kærlighedsfortællinger.

Siden den første bog i "Lyst og løgn"-serien er Katrine blevet voksen. Hun er blevet gift med Jonas, har fået et lille barn og er blevet forfatter. Da den hede sommerflirt fra hendes ungdom læser hendes bog, beslutter han, at han vil vinde Katrine tilbage, koste hvad det vil. Jonas elsker Katrine så højt, at han endda er villig til at føre hende i armene på en anden mand, så længe hun er lykkelig. Dette bringer Katrine i sit livs dilemma, hvor hun tvinges til at se på, hvad hendes tilværelse egentlig bygger på, og hvem der skal betale prisen for hendes fortid, der pludselig trænger på. Pernille Vørs har tidligere udgivet Grænseløs-serien. Første del af "Lyst og løgn"-serien er Forblændet.

Sproget er letlæseligt og fortællingen er den klassiske - kvinde fanget mellem to mænd. Der er skruet godt op for de erotiske scener og de er meget detaljeret og udpenslet beskrevet - der er ikke overladt meget til fantasien.

Der er kommet mange erotiske serier i kølvandet på Fifty Shades-trilogien, blandt andet Maya Banks' serie "Slow burn".