Bøger / faglitteratur / vejledninger

Forfatterens guide til sociale medier : praktisk hjælp til forfattere og andre skribenter


Beskrivelse


En guide der fungerer som en praktisk hjælp til forfattere, som ønsker at synliggøre deres udgivelser via sociale medier. Bogen giver en indføring i hvordan sociale medier såsom Blogs, Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram, Podcast og Pinterest kan anvendes.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. nov. 2016

af

af

Sanne Mendel

d. 16. nov. 2016

Inspirerende og praktisk "værktøjskasse" til forfattere om selvpromovering og synliggørelse af udgivne værker via sociale medier. For alle kommende og nye forfattere, og for etablerede forfattere som ønsker at blive bedre til at anvende sociale medier til markedsføring.

Journalist og forfatter Abelone Glahn har skrevet en guide der fungerer som en praktisk hjælp til forfattere, som ønsker at synliggøre deres udgivelser via sociale medier. Bogen giver en grundig indføring i hvordan sociale medier såsom Blogs, Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube, Instagram, Podcast og Pinterest kan anvendes. Der gives også en indføring i hvordan crowdfunding kan bruges til aktivt at inddrage læserne via finansiering inden udgivelsen. Bogen indeholder også "refleksionsspørgsmål", hvor man kan nedskrive tanker og refleksioner. Derudover afsluttes kapitlerne med "centrale overvejelser", hvor der er gjort plads til at man kan nedskrive noter og overvejelser som måtte opstå undervejs.

Et must for forfattere. Bogen er gennemarbejdet og proppet med gode råd, forslag og eksempler og er skrevet med et glimt i øjet. Den er også yderst nyttig at læse for kommende forfattere, som kan forberede sig og gøre sig nyttige overvejelser om synliggørelse, inden udgivelsen.

Dette er den første bog om hvordan forfattere kan markedsføre sig via sociale medier. Litteratur som er beslægtet, men som er bredere ift. målgruppe, er fx bogen Sådan får du succes med PR & sociale medier fra 2014.