Bøger / faglitteratur

Forskernes vildeste værktøj


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. nov. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 22. nov. 2016

Kig og læs med når forskernes vildeste værktøjer præsenteres. Læs om partikelacceleratorer, supercomputere eller kunstig liv. For 10-100-årige med nysgerrigheden i behold og/eller opgaveskrivende.

Dette er bind syv i serien "Videnskabens nye verden" og denne bog beskriver forskernes værktøjer i jagten på universets og livets gåder. Bogens emner bevæger sig rundt i det naturvidenskabelige univers og der beskrives ting som rumstationer, kunstigt liv eller supercomputere. For hvert emne beskrives situationen som den ser ud i dag, og scenarierene for udviklingen i henholdsvis år 2035 og 2050 beskrives også ganske kort. Billeder og tegninger illustrerer de beskrevne emner. Udgivet i A4 hardback kvalitet.

Kig forskerne over skuldrene, når de leder efter livet- og universets mindste byggesten, eller læs om rumstationer og udviklingen indenfor satellitovervågning. Igen en spændende bog i denne serie af udfordrende og nysgerrig litteratur. Sproget er flydende og letlæst og på trods af emnernes, til tider avancerede niveau, er det til at forstå.

For yderligere litteratur af populærvidenskabelig karakter se: Alt om videnskabFremtiden eller FremtidenFor yderligere litteratur af populærvidenskabelig karakter se: Alt om videnskab eller .