Bøger / faglitteratur

Forstå kroppens intelligens : en introduktion til METAsundhed


Beskrivelse


Introduktion til tankegangen METAsundhed, der er en model til at forstå kroppens reaktioner og finde den behandling, der bedst forløser mental ubalance og fysiske symptomer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2018

af

af

Frederik Nielsen

d. 12. okt. 2018

Lærebog om METAsundhed og principperne bag teorien. Egnet for interesserede læsere og som undervisningsbog i emnet.

Bogen belyser hvordan METAsundhed kan bruges som et redskab til at finde årsagerne til at en person er syg. Ifølge tankegangen bag METAsundhed er sygdom eller symptomer på sygdom en uundværlig del af processen at blive rask igen. Kroppen fortæller at der er noget galt, og opgaven er at finde ud af hvad, med henblik på at genoprette balancen. Vores krop, følelser og sociale miljø hænger sammen, og alle dele skal tages i betragtning for at man kan belyse problemet og blive rask igen. Principperne bag METAsundhed og METAsundhedsanalyse bliver gennemgået med klienteksempler. Begge forfattere arbejder til dagligt med METAsundhedsprincipperne og har begge udgivet bøger om alternativ behandling fx Tankefeltterapi & EFT.

Selvom bogen er ment som lærebog, kan den sagtens læses udenfor undervisningsøjemed, men den stiller lidt større krav til læseren end en typisk selvhjælpsbog om sundhed. Forfatterne advarer om at bogen ikke er beregnet til diagnosticering eller behandling. Bogen har enkelte billeder og illustrationer samt masser af gode bokse med "tip" som er øvelser der kan bruges til at konkretisere principperne.

De samme principper optræder i Din intelligente kropFra kræft til kraftKræft er ikke nogen sygdom! og ellers ligger en lignende tankegang bag fx Fra kræft til kraft og Kræft er ikke nogen sygdom!De samme principper optræder i Din intelligente krop og ellers ligger en lignende tankegang bag fx og Kræft er ikke nogen sygdom!De samme principper optræder i Din intelligente krop og ellers ligger en lignende tankegang bag fx Fra kræft til kraft og .