Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fortuna Girls - intet kan stoppe os!


Beskrivelse


Fodboldpigerne fra Fortuna Girls har tabt til drengeholdet. Men der kommer en ny pige på holdet, som kan en masse tricks, og de får en god træner. Mon de vinder næste gang?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. jan. 2020

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 13. jan. 2020

2. bog i serien "Fortuna Girls". Maria, også kaldet Messi, Yalla, Pia og de andre på fodboldholdet sætter alt ind på at få revanche over drengeholdet "De uovervindelige". Højtlæsning fra ca. 6 år, selvlæsning fra ca. 9 år.

Fortuna Girls har tabt en kamp til det konkurrerende drengehold. De går i skole sammen, og drengene gør hvad de kan for at hovere og drille pigerne. Til den store skolefest viser drengene en film de har optaget i hemmelighed, hvor man ser dem vinde over pigerne. Da det viser sig at Ronja, som ingen vidste kunne spille bold, pludselig kan en masse tricks og kommer med på holdet, og da Marias bedstefar, som er tidligere professionel fodboldspiller, bliver deres træner er der nyt håb. Og hvad er det med Benni fra drengeholdet, der pludselig vil lære Maria at kende? Bogen er illustreret med stregtegninger, og hvert kapitel indledes med en kort tekst og en stribe billeder, der forklarer et fodboldtrick. Bogen har lix 23,6 og er en fortsættelse af Fortuna Girls - spillet begynder.

En lige ud af landevejen historie, primært for de fodboldinteresserede, men også for andre, der kan lide at læse om venskab og sammenhold.

Fra andre fodboldserier om pigehold er der fx bøgerne Tøser der takler - forelsketAfgjort på straffe!FC Askerød - en ny spiller på holdet, Afgjort på straffe! og FC Askerød - en ny spiller på holdetFra andre fodboldserier om pigehold er der fx bøgerne Tøser der takler - forelsket, og FC Askerød - en ny spiller på holdetFra andre fodboldserier om pigehold er der fx bøgerne Tøser der takler - forelsket, Afgjort på straffe! og .