Bøger / faglitteratur / biografier

Fra min faders skygge


Beskrivelse


Sebastian Klein (f. 1972) fortæller om, hvordan det har været at vokse op i skyggen af Jesper Klein (1944-2011). Om Jespers Kleins liv og karriere, op- og nedture og det passionerede ægteskab med skuespilleren Lykke Nielsen.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2016

af

af

Louise Hede

d. 31. okt. 2016

Som søn af en af Danmarks højt elskede personligheder, fortæller Sebastian Klein om hvordan det har været at vokse op i skyggen af Jesper Kleins berømmelse. Til læsere af biografier.

Sebastian Klein fortæller ærligt om sin berømte far Jesper Kleins liv og karriere, op- og nedture, det passionerede ægteskab med skuespilleren Lykke Nielsen og det tætte forhold mellem far og søn. Bogen indeholder mange fotografier, også af privat karakter. Bogen er skrevet i samarbejde med kulturjournalisten Danni Travn.

Et virkelig velskrevet indblik i Jesper Kleins private og professionelle liv, og interessant læsning hvad enten man kender Klein tilbage fra dansk film, tv og teater, eller man, som en del af den yngre generation, kun kender ham som Hr. Bertramsen fra Pyrus-julekalenderne. Bogen er en sand kærlighedserklæring fra Sebastian til hans far, til trods for at Sebastian også vælger at inddrage farens mørke sider i fortællingen, bl.a. hans alkoholmisbrug.

Jesper Klein har selv fortalt om sit liv i portrætbogen Jesper Kleins liv og LykkeIkke et sekund spildt. Travn har tidligere skrevet biografien Ikke et sekund spildt om Jesper LangbergJesper Klein har selv fortalt om sit liv i portrætbogen Jesper Kleins liv og Lykke. Travn har tidligere skrevet biografien om Jesper Langberg.


litteratursiden.dk

d. 9. nov. 2016

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 9. nov. 2016

Sebastian Klein har skrevet en kærlig, rørende og også ganske morsom bog om sine berømte forældre, som han mistede med få års mellemrum. Det har ikke altid været lige nemt at være Sebastian Klein og t...


Berlingske tidende

d. 23. nov. 2016

af

af

Jakob Steen Olsen

d. 23. nov. 2016


Kristeligt dagblad

d. 17. dec. 2016

af

af

Sara Maarup

d. 17. dec. 2016