Er skrevet som lærebog til den 2-årige uddannelse "Serviceøkonom", der retter sig mod turist- og restaurationsbranchen. Men bogen indeholder generelt stof om det at producere serviceydelser i modsætning til fysiske produkter, så den kan sagtens anvendes i en lang række andre sammenhænge.
Det er en helt anden opgave at udvikle, markedsføre serviceydelser end det at udvikle, markedsføre og sælge fysiske produkter. Det er bl.a. sværere at definere kvalitet, da det er kunden selv, der ofte definerer og er en del af produktet og serviceleverancen (fx en rejse, et restaurationsbesøg, eller et besøg på et bibliotek). Bogen er et teoretisk signalement, der beskriver de særlige forhold i den type produktudvikling, hvordan der skabes værdi i serviceproduktion, og hvordan der markedsføres og laves kvalitetsopfølgning. En meget brugbar bog for alle, der arbejder i brancher, hvor det at skabe gode oplevelser er det egentlige produkt.
I 2005 udkom Følelsesfabrikken : oplevelsesøkonomi på dansk, som ikke angriber emnet så systematisk og teoretisk som denne.
En bog, der er tænkt som en lærebog, men som kan anvendes meget bredere. Kan bruges af alle servicevirksomheder, der vil være klogere på, hvordan de produktudvikler og markedsfører, og som ønsker at forstå den virkelighed, de befinder sig i, og hvor kunden er medproducent.