Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Frankie mod piratbanden


Beskrivelse


Frankie er på udflugt sammen med sine klassekammerater i et tivoli. Frankie vinder en gammel fodbold, som viser sig at være helt speciel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. feb. 2016

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 25. feb. 2016

Frankie er vild med at spille fodbold. På en skoleudflugt vinder han en ret speciel fodbold. Til alle fodboldinteresserede drenge og piger i alderen 5-9 år. Bogen egner sig til højtlæsning fra ca 5 år og selvlæsning fra ca 7 år.

Frankie er på udflugt sammen med sine klassekammerater i et tivoli. På vejen ud beslutter Frankie sig til at prøve et fodboldspil. Til stor overraskelse vinder Frankie, men der er ingen præmie, da ingen plejer at vinde. Frankie får den gamle fodbold fra spillet og det viser sig hurtigt, at det ikke er en helt almindelig fodbold. Pludselig befinder Frankie og hans venner sig i en magisk verden, hvor de må spille kamp mod en flok pirater. Dette er første del af en ny fodboldserie skrevet af den engelske fodboldspiller Frank Lampard.

En fantasifuld historie, hvor der er fuld fart over feltet. Den vil tiltale de fodboldinteresserede. Bogen er skrevet med en forholdsvis stor skrift og sammen med de sort/hvide illustrationer gør det bogen meget overskuelig at læse.

Der er ikke andre bøger der på samme måde blander fodbold og det magiske, men der findes mange gode fodboldserier, fx kan anbefales Knoglerød IF og skatten på mørkeloftetKaspers målfinte, som er 1. del af serien om Knoglerød IF eller Jørn Jensens bøger om Kasper fx Kaspers målfinteDer er ikke andre bøger der på samme måde blander fodbold og det magiske, men der findes mange gode fodboldserier, fx kan anbefales Knoglerød IF og skatten på mørkeloftet, som er 1. del af serien om Knoglerød IF eller Jørn Jensens bøger om Kasper fx .Informationer og udgaver