Bøger / faglitteratur

Frem elevens livsduelighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En teoretisk og praktisk indføring i, hvilken undervisning der fremmer børns livsduelighed og hvordan man som lærer kan opmuntre kognitive, sociale og følelsesmæssige færdigheder hos børn.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. okt. 2009

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 27. okt. 2009

Målet med denne udgivelse er at fremme elevernes livsduelighed. Og målgruppen er derfor alle skolens faggrupper, som vil være med til at arbejde hen mod dette mål. Det være sig både lærere, pædagoger og ledere. Derudover kan bogen også anvendes i forbindelse med lærer- og pædagoguddannelsen.

Bogen er en teoretisk og praktisk indføring i, hvordan læreren via sin undervisning kan fremme klassens og elevernes livsduelighed. Diverse cases og undersøgelsesskemaer supplerer og understøtter teorierne om, hvordan læreren kan skabe rammerne, der fremmer livsdueligheden i klassen. Det er et virkelig godt input i den pædagogiske debat og et meget anvendeligt redskab for undervisere gennem hele uddannelsesforløbet.

Denne bog går godt i spænd med udgivelser om klasseledelse, lærerrollen og elevernes interaktion. Det kan eksempelvis være titler som Den autentiske lærer, 2004 og Klasseledelse og samarbejde, 2008.

Inspirerende værktøjsbog, som kan hjælpe mange undervisere med at fremme livsdueligheden i klasseværelset til gavn for selve undervisningen, elevernes selvværdsfølelse og sociale liv.


Undervisere.dk

Årg. 4, feb. (2010)

af

af

Kirsten Krogh-Jespersen

Årg. 4, feb. (2010)