Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fremtiden ligger for dine fødder


Beskrivelse


Tonys holdkammerater bliver på stribe rekrutteret af en træningsklub for at blive professionel fodboldspiller, men der er ikke nogen klub, der vil have Tony. Ikke fordi han ikke er dygtig, men fordi han er så lille af sin alder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. juli 2019

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 19. juli 2019

3. del af den franske fodboldspiller Antoine Griezmanns serie "Goal!". Om den dygtige fodboldspiller Tony, der drømmer om at blive professionel fodboldspiller, men som ingen klubber vil have, fordi han er så lille af sin alder. Især til læsere i alderen 9-11 år.

I "Goal! 3" kæmper Tony med hjælp fra sin familie, med at få opfyldt sin fodbolddrøm: at blive rekrutteret af en træningsklub for at blive professionel fodboldspiller ligesom mange af hans holdkammerater allerede er blevet. Men da ingen klubber vil have Tony, fordi han er så lille af sin alder, bliver han selvfølgelig dybt frustreret, men endnu mere fast besluttet på at nå sit mål. Bogen har 15 kapitler med hver en overskrift og en lille indledende tegning, men ellers ingen illustrationer. Forrest i bogen er der et kort resumé af "Goal! 2", en kort omtale af alle karaktererne i historien og bagest er der en kort præsentation af Antoine Griezmanns favoritfodboldspillere. Med inspiration fra Griezmanns egen fodboldkarriere, men ellers ren fiktion.

En rigtig fin fodboldserie om venskab og professionelle fodbolddrømme, om hvordan den personlige karriere skal gå hånd i hånd med det at være en holdspiller. Udstyret med brugbart ekstramateriale, der kun fremmer læselysten.

For samme aldersgruppe, men i en lidt kortere form, findes serien "Drømme & driblinger" om fodbold og drømme, fx Drømme & driblinger - den nye træner.