Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Fucking monster


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


15-årige Philippa gemmer på en frygtelig hemmelighed. En hemmelighed, der både gør hende sårbar, men også til en ond og udspekuleret mobber, der skaber splid på den efterskole, hvor hun bor.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. mar. 2018

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 23. mar. 2018

15-årige Philippa gemmer på en frygtelig hemmelighed. En hemmelighed, der både gør hende sårbar, men også til en ond og udspekuleret mobber. For de 14-16-årige, der kan klare en barsk fortælling.

Philippas mor er flyttet til New York, så nu bor hun sammen med sin far og hans nye kone, på den efterskole, han er forstander på. Philippa flytter ind på efterskolen og skal dele værelse med Liv. Philippa er fyldt med had og vrede og angst pga. af noget der er sket tidligere. Hun dækker over sin egen svaghed ved at skabe splid i gruppen af efterskoleelever. Forfatterne har tidligere skrevet bøger sammen, men dette er den første ungdomsroman, de har skrevet sammen.

En gribende historie om en ung piges usikkerhed og skyldfølelse. Vi kommer med ind under huden på Philippa og selvom hun opfører sig ganske forfærdeligt overfor sine venner, får man en forståelse for, hvorfor hun reagerer, som hun gør.

Anika Eibe har skrevet en række bøger der tager fat på bl.a. mobning blandt unge, fx Er du okay, Nanna?Er du okay, Marie? og Er du okay, Marie?Anika Eibe har skrevet en række bøger der tager fat på bl.a. mobning blandt unge, fx Er du okay, Nanna? og .


Fagbladet folkeskolen [online]

d. 15. juni 2018

af

af

Bent Rasmussen (lærer)

d. 15. juni 2018


Børn & bøger

Årg. 71, nr. 5 (2018)

af

af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 71, nr. 5 (2018)