Bøger / skønlitteratur til børn / noveller

Godnatbogen


Beskrivelse


18 historier om kendte Disney- og Pixar-figurer i en flot illustreret godnat og sov godt-bog. For børn på 4-7 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2021

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 17. dec. 2021

18 historier om kendte Disney- og Pixar-figurer i en flot illustreret godnat og sov godt-bog. For børn på 4-7 år.

Historierne er hver især på 15-18 sider med farveillustrationer i vekslende størrelser, fx flere helsides. Fra Pixars univers møder vi legetøjet fra "Toy story" i en gyserhistorie, da Woody og andre figurer bliver stjålet på et motel og sat til salg på internettet. Fra "Op" møder vi den ældre herre Carl og drengen Robert på vildmarkstur efter vilde blomster. Findes der mon spøgelseskrokus, spørger Carl. Fra Disneys verden møder vi Peter Plys og Grislingen i en historie om rigtige venner. Fra filmen "Frost" holder Elsa og Anna pyjamasfest i drømmeland med Olaf. Pinocchio, Bambi og Peter Pan optræder også i hver deres historie, ligesom vi også møder Mickey Mouse og hans venner Minnie, Fedtmule og Anders And og Andersine på campingtur.

Natten er det fine gennemgående tema i bogen, hvad enten det er sovetid eller spisetid, som fx for nataktive dyr i "Stampes natteeventyr". Enkelte er også udenfor temaet, som fx "En ny ven" med Merida fra filmen "Modig". Farveillustrationerne står skarpe og tydelige. Bogen er et smukt stykke boghåndværk med lærredsryg og flot omslag.

Der er flere muligheder for godnathistorier, fx i serien "Fem minutter i godnat" med 5 minutter i godnat5 minutter i julDen store bog med Frost-historierDen store bog med dyrehistorier : Disney og 5 minutter i jul. Der er også bøger med historier fra fx "Frost", fx Den store bog med Frost-historier eller Den store bog med dyrehistorierDer er flere muligheder for godnathistorier, fx i serien "Fem minutter i godnat" med 5 minutter i godnat : Disney og . Der er også bøger med historier fra fx "Frost", fx Den store bog med Frost-historier eller Den store bog med dyrehistorierDer er flere muligheder for godnathistorier, fx i serien "Fem minutter i godnat" med 5 minutter i godnat : Disney og 5 minutter i jul. Der er også bøger med historier fra fx "Frost", fx eller Den store bog med dyrehistorierDer er flere muligheder for godnathistorier, fx i serien "Fem minutter i godnat" med 5 minutter i godnat : Disney og 5 minutter i jul. Der er også bøger med historier fra fx "Frost", fx Den store bog med Frost-historier eller .