Bøger / faglitteratur / mønstre


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Inspiration, tips og ideer til at skabe broderier med enkle og tydelige mønstre i kontrasterende og stærke farver.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. maj 2017

af

af

Rikke Bruun

d. 17. maj 2017

Med "Grafisk broderi" får du inspiration til at give dine broderier et moderne udtryk enten ved at bruge bogens opskrifter eller ved at skabe dine egne designs. For alle med et minimum af kendskab til broderi.

Grundtanken hos den svenske Maria Snare Johnsson er, at alle kan brodere, og alle kan skabe deres egne grafiske udtryk. Hun har selv hentet inspiration til sine designs i dagligdagen: fliser, trapper og grafiske udtryk som kors og pile - enkle udtryk, som kan gentages et utal af gange. De broderede værker kan bruges til flere ting fx tasker og puder, hvilket forfatteren også giver opskrifter på. Bogen afrundes med inspiration til, hvordan man skaber sine egne designs, og hvordan man kan skabe nye udtryk på gamle broderier fx ved at brodere en grafisk baggrund til de velkendte klassiske blomstermotiver.

En flot bog med lækre fotos, der viser, at broderier slet ikke er umoderne. De grafiske mønstre kan let tilpasses forskellige størrelser, det er forholdsvis nemt at holde styr på mønstret og man kan tilpasse og personliggøre sit broderi, så det bliver helt unikt.

Vild med stingKorssting, 2016 er en grundbog om broderi, hvor man finder teknikker mm. Korssting, 2015 har fokus på broderi af geometriske mønstreVild med sting, 2016 er en grundbog om broderi, hvor man finder teknikker mm. , 2015 har fokus på broderi af geometriske mønstre.