Bøger / faglitteratur / kogebøger

Grill & grønt


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. apr. 2016

af

af

Lars Ovesen

d. 19. apr. 2016

Tænd op i grillen og tag med Anne Hjernøe på udflugt i grillens muligheder. Hvad enten du er til kul eller gas, så findes der en opskrift til dig. For hjemmekokken, der gerne griller, eller "bare" for dig, der mangler inspiration til den næste grillaften.

Mere end 160 opskrifter, der er rettet mod grillen. Opskrifterne er kapitelopdelt: Kød på grillen, Fisk og skaldyr på grillen, Grønsager på grillen og Dyppelse samt marinader. Derudover indeholder bogen et kapitel om rygning samt gryder og pander. Teksten er "krydret" med en række faktabokse, med alt fra stegetid over de bedste østerssteder i New York til grilning af perfekt flæsk. Bogen er udgivet i hardback kvalitet og indeholder en række billeder.

Som altid disker Hjernøe op med en række lækkerier. Hvad med at prøve grillet falafel, fyldt fisk eller gratineret østers. Opskrifterne er lige til at gå i gang med og indeholder ingen produkter der ikke kan erhverves i et normalt velassorteret supermarked. Sproget er klart og vejledningerne velformulerede og nemme at følge.

For yderligere inspiration omkring grillen se fx GrillGrillkaliffen og hans lærling eller kaliffen og hans lærling, der begge indbyder til lækkerier fra grillenFor yderligere inspiration omkring grillen se fx Grill eller , der begge indbyder til lækkerier fra grillen.


Berlingske tidende

d. 24. juni 2016

af

af

Søren Frank

d. 24. juni 2016