Bøger / faglitteratur

Groundswell : vinderstrategier i en verden af sociale teknologier


Beskrivelse


Hvordan en moderne virksomhed skal gebærde sig i nutidens anarkistiske brugersamfund, og om hvordan man kan sikre sig mod dårlig omtale, hvor f.eks. en blogger på nettet kan starte en bevægelse, der kan gøre ubodelig skade.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 18. feb. 2009

Groundswell-begrebet dækker den anarkistiske understrøm af sociale netværk, der kommer nedefra via de sociale teknologier og fora, som der kommer flere og flere af på nettet i form af sider som facebook, youtube, wikier, blogs mm. Bogen er skrevet til erhvervsledere og andre i liberale erhverv og handler om at bruge understrømmen strategisk i forhold til virksomhedens mål.

Bogen er oversat fra amerikansk og forfatterparret er forskere med rod i et rådgivningsfirma, der yder strategisk rådgivning til virksomheder over hele verden. Med de hastigt stigende muligheder i den digitale/sociale understrøm på nettet er det bogens intention at give et klart perspektiv på hele tendensen og supplere med nogle strategiske anbefalinger. Bogens 1. del handler om, hvad groundswell grundlæggende er og præsenterer en forståelse af fænomenet, mens 2. del forklarer, hvad man kan gøre ved det. 3. del viser, hvordan groundswell kan befordre succes i virksomheden. I forordet til den danske udgave henvises til Obamas valgsejr, som til dels tilskrives hans kampagnes evne til at udnytte de sociale muligheder på nettet.

Første bog på dansk om fænomenet.

Management bog om virksomhedernes muligheder for at bruge de sociale teknologier i deres strategiske planlægning. Bogen fremtræder som en kompakt ledelsesbog, men er sprogligt og forståelsesmæssigt ganske tilgængelig.


Jyllands-posten

d. 17. maj 2009

af

af

Henrik Ørholst

d. 17. maj 2009


Politiken

d. 2. maj 2009

af

af

Kresten Schultz Jørgensen

d. 2. maj 2009


Berlingske nyhedsmagasin

2009, nr. 9

af

af

Finn Serup Jensen

2009, nr. 9


Børsen

d. 27. feb. 2009

af

d. 27. feb. 2009Informationer og udgaver