Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Håndboldholdet - en god dag


Beskrivelse


Aksel og hans håndboldhold vil fejre deres træner, fordi han har været deres træner i to år. De har bagt kage og boller til ham, men først vil de lave lidt sjov med ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2020

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 12. maj 2020

Tre letlæste bøger i en ny serie, "Håndboldholdet". Bøgerne hedder "En svær kamp", "Aksel får en skade" og "En god dag". Læs dem og hør om Aksel, som elsker at spille håndbold og rigtig gerne vil vinde. Kan læses, hvis man er 7-8 år.

I "En svær kamp" hører vi om Aksel, som skal spille håndboldkamp, men modstanderne er meget store, og de scorer tre mål, lige da kampen er startet. I "Aksel får en skade" hører vi om, at Aksel er til træning i hallen, og da de skal øve finter, falder han, og det gør så ondt på hans hånd, at han må køres til lægen. I "En god dag" hører vi om Aksel og hans håndboldhold, som vil fejre deres træner, fordi han har været deres træner i to år, og de er meget glade for ham. De vil overraske ham med kage og boller, og lave lidt sjov med ham. Der er illustrationer i farver på alle opslag.

Tre gode og hyggelige historier om at gå til håndbold og alt, hvad dertil hører, fx at ville vinde, at have venner, at træne hårdt og at komme til skade. Illustrationerne er store og enkle i klare farver, og de hjælper med til at forstå teksten. Bøgerne er især relevante, hvis man i forvejen interesserer sig lidt for håndbold eller en anden holdsport.

En anden letlæst bog om drenge og håndbold er fx Sune på målHåndbold. Den er i serien "PS". Hvis man har lyst til at læse en let fagbog om håndbold, kan man fx læse Håndbold (Første fakta)En anden letlæst bog om drenge og håndbold er fx Sune på mål. Den er i serien "PS". Hvis man har lyst til at læse en let fagbog om håndbold, kan man fx læse (Første fakta).