Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hækleguiden


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hækleguide inddelt i kapitler om grundlæggende færdigheder, at hækle rundt i omgange, hækle mønstre, afsluttende finish og sværere hækleteknikker så som tunesisk hækling. Med opskrifter på tæpper, sjaler, puder, punge og tøjdyr.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2017

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 8. aug. 2017

Rigt illustreret hæklebog som henvender sig til både begyndere og øvede hæklere, som søger ny inspiration.

Hækleguiden er inddelt i 5 kapitler som er suppleret af trin for trin-billeder. Indledningsvist er der et kapitel med grundlæggende færdigheder, hvor materialer og teknikker er beskrevet. Kapitel 2 handler om hvordan man hækler rundt i omgange fremfor lige rækker. I kapitel 3 er der en masse mønstre og i kapitel 4 vises hvordan man flot kan afslutte sine projekter med fx knapper og perler. Guiden afsluttes med eksempler på sværere hækleteknikker så som tunesisk hækling. Opskrifterne er af bogens forfatter Tracey Todhunter samt fire andre designere som deler ud af deres yndlingsopskrifter. Der er opskrifter på alt fra tæpper, sjaler, puder, punge og tøjdyr. Det er forfatterens første bog på dansk.

En flot og rigt illustreret bog om hækling med en masse varierede opskrifter. Der er gode trin for trin- fotos som gør det nemt at følge med. Bogens mønstre og farvevalg er moderne og vil appellere til både yngre og ældre.

HæklebogenMindful hækling kommer også omkring mange aspekter af hækling, dog fremstår denne aktuelle udgivelse mere moderne. Mindful hækling giver et bredt udvalg af hæklemønstre fra begynder til øvetHæklebogen kommer også omkring mange aspekter af hækling, dog fremstår denne aktuelle udgivelse mere moderne. giver et bredt udvalg af hæklemønstre fra begynder til øvet.