Bøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Hækletøj - til baby


Beskrivelse


11 hækleopskrifter til trøjer, kjoler, bukser, huer og tæppe til baby.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. feb. 2016

af

af

Heidi Drasbek Martinussen

d. 29. feb. 2016

Hæklebog med 11 forskellige opskrifter til babyer og småbørn. For begyndere og let øvede hæklere.

Opskrifterne giver vejledning til at hækle forskelligt tøj til babyer og småbørn, fx en hue, sommerdragt, kjole, tæppe, trøje, bukser osv. Alle opskrifter præsenteres på en dobbeltside hver. På venstresiden er et farvefoto af den færdige model, på højresiden selve opskriften. Alle opskrifter kan hækles i forskellige størrelser. Hver opskrift startes med en liste med anvendte materialer. Herefter information om modellens overvidde, længde og hæklefasthed. I slutningen af bogen er et afsnit med forkortelser brugt i bogen og en liste med fakta om de anvendte garner. Sisse Chytræus har en garnbutik i Vanløse og har tidligere udgivet en række strikkebøger.

En fin samling af hækleopskrifter til babyer. Farvefotos inde i bogen er klare og flotte og viser det færdige resultat på en indbydende måde. Udgivelsen fremstår lidt som et hæfte, pga. omfang og indbinding. Bagsideteksten er ret svær at læse, da der er brugt hvid skrift på foto af et hæklet turkis tæppe.

Sys Fredens' BabyhækletBlødt til baby er i samme stil og omfang. Sidsel Sangilds Blødt til baby har også opskrifter på hæklet babytøjSys Fredens' Babyhæklet er i samme stil og omfang. Sidsel Sangilds har også opskrifter på hæklet babytøj.