Bøger / faglitteratur / handlingsplaner

Handleplan for undervisning af ordblinde


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. sep. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 14. sep. 2015

Guide for undervisere af ordblinde gennem forløbet fra testning og diagnosticering af eleven til dannelsen af handleplan, undervisning og rådgivning. Bogen har relevans for de fagprofessionelle i dette forløb, hvilket kan være både lærere, specialundervisningslærere og læsevejledere.

Bogen er på 40 sider i alt, bestående af både tekst og skemaer samt diverse links. Fokus er på, hvordan man afklarer elevens problemer og derefter underviser eleven med udgangspunkt i elevens særlige behov.

Bogen er en stor hjælp for undervisere af ordblinde samt børn med læsevanskeligheder. En velstruktureret hjælp til hele forløbet fra afklaringen af problemerne og videre frem til den målrettede undervisning med udgangspunkt i den enkelte elev.

Bogen kan læses sammen med andre udgivelser om ordblindhed og læsevanskeligheder. Det kunne eksempelvis være titler som DysleksiDysleksi og andre vanskeligheder med skriftsproget og og andre vanskeligheder med skriftsprogetBogen kan læses sammen med andre udgivelser om ordblindhed og læsevanskeligheder. Det kunne eksempelvis være titler som Dysleksi og .


Specialpædagogik

Årg. 36, nr. 4 (2016)

af

af

Pernille Ryhl-Svendsen

Årg. 36, nr. 4 (2016)


Læsepædagogen

Årg. 64, nr. 1 (2016)

af

af

Berit Rye Windfeld

Årg. 64, nr. 1 (2016)