Bøger / faglitteratur til børn / biografier

Harry Kane


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2019

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. juni 2019

To letlæste fagbøger for børn mellem 7 og 10 år om henholdsvis elastikspring og om den engelske fodboldstjerne Harry Kane.

Bogen om elastikspring har et let-tal på 14 og er en del af serien "Min første bog". Bogen om Harry Kane er en del af serien "Jeg læser" og er noget sværere med et lix på 22. Begge titler er skrevet i et læsebearbejdet sprog med korte sætninger sat i afsnit og med store typer. Emnerne præsenteres i en blanding af tekst, billeder og faktabokse. Til bøgerne findes der elevopgaver på nettet til undervisningsbrug.

Det er to både spændende og indbydende titler med mange flotte fotos og interessante facts. Forsiderne fanger målgruppernes interesse og inviterer til læsning samt snak med kammerater om de forskellige facts.

Vil man læse mere om Harry KaneEkstremsport, kan titlen anbefales. Interesserer man sig for elastikspring, vil man nok også gerne læse om andre typer for ekstreme og farlige sportsgrene. Det kan man læse om i den lidt sværere bog EkstremsportVil man læse mere om Harry Kane, kan titlen Harry Kane anbefales. Interesserer man sig for elastikspring, vil man nok også gerne læse om andre typer for ekstreme og farlige sportsgrene. Det kan man læse om i den lidt sværere bog .