Bøger / skønlitteratur / roman

Heroine


Beskrivelse


Krimi. Stockholm-bydelen Stallhagen er helt ude af myndighedernes kontrol, og da Helene Svensson, kaldet Heroine, bliver voldtaget og bortført, sættes Zack ind i civil og må kæmpe med tiden for at finde Helene.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. apr. 2018

af

af

Per Månson

d. 18. apr. 2018

Stockholm-bydelen Stallhagen er helt ude af myndighedernes kontrol, og da Helene Svensson, kaldet Heroine, bliver voldtaget og bortført, sættes Zack ind i civil og må kæmpe med tiden for at finde Helene. Guf for dig, der er til hårdkogte krimier.

Allerede i prologen i seriens første bind Zack antydes det traume, fik som 12-årig, og som er en hemmelighed, han deler med netop Helene Svensson. Det er derfor også en personlig gæld, han vil tilbagebetale, men han bliver hurtig spottet og afsløret i sin undercover-operation. Da der er store stridigheder mellem forskellige bander i Stallhagen, giver den største bandeleder ham frie hænder i 24 timer, hvor får rodet grundig op i de kriminelle miljøer assisteret af sin sårede kollega Deniz, der insisterer på at være med. Bogen er fjerde bind i det svenske makkerpars "Herkulesserien".

Det er en velskrevet, hårdkogt og meget spændende page-turner med korte kapitler med klokkeslæt som kapiteloverskrifter, så man løbende følger nedtællingen.

For læsere af Jesper Stein, Jens Lapidus, Arne Dahl og Stieg Larsson.


litteratursiden.dk

d. 30. apr. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 30. apr. 2018

Fjerde del af den suveræne svenske krimiserie leverer igen forrygende god underholdning. Ønsker man spænding og action er denne serie noget af det bedste på markedet. Mons Kallentoft er et velkendt o...