Bøger / faglitteratur

Hestens biomekanik : en unik visuel vejledning til forbedring af hestens præstation


Beskrivelse


Om hestens anatomi, natur og biomekanik samt gode råd til hvordan man kan vedligeholde hestens muskulatur og bevægelsesfrihed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2016

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 19. jan. 2016

Fremragende hestebog, der er en bestseller i flere lande. Her kan man som rytter og hesteinteresseret, i de mange dynamiske illustrationer af heste, se hestens muskulatur og følge hestens biomekanik visuelt. For erfarne hestefolk.

Bogen er opdelt i tre afsnit. Første afsnit beskriver i tekst og illustrationer hestens muskulatur og viser visuelt, hvordan hesten bevæger sig rent biomekanisk. Første afsnit klæder læseren bedre på til at forstå de næste to afsnit. Afsnit 2 beskriver de forskellige aspekter af, hvad der sker, når hesten bevæger sig. Tredje afsnit giver praktiske råd til, hvordan man kan vedligeholde hestens muskulatur optimal, og hjælpe hesten til at bevare "sine frie bevægelser". Alle illustrationer i bogen viser hestens, knogler, muskulatur og biomekanik som var hestens skind gennemsigtig.

Fantastisk flot visuel vejledning, der giver en helt unik mulighed for at se og bedre forstå hestens imponerende muskulatur og biomekanik. Bogen for dig som gerne vil træne din hest med hensyn til både hestens muligheder og hestens fysiske begrænsninger.

Der findes ikke tilsvarende visuelt om hestens muskulatur og biomekanik. Hestens anatomi findes som delemne fx i Hesteejerens håndbogMuskel- og styrketræning. Samme teknik til at illustrativt formidle viden om muskulatur i mennesker finder man fx i Muskel- og styrketræningDer findes ikke tilsvarende visuelt om hestens muskulatur og biomekanik. Hestens anatomi findes som delemne fx i Hesteejerens håndbog. Samme teknik til at illustrativt formidle viden om muskulatur i mennesker finder man fx i .