Bøger / faglitteratur / opskrifter

Hey! Det er hjemmelavet konfekt


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 19. okt. 2015

Kom med madstylist og -skribent Julie Hey i konfektkøkkenet og lad dig inspirere til klassisk og moderne konfekt i alle afskygninger - til jul, men så sandelig også til resten af årets 11 måneder.

I bogen præsenteres mere end 50 nye og klassiske konfektopskrifter, fx mozartkugler, ragusa, ingefærstykker og trøfler i flere forskellige afskygninger. De fleste opskrifter er enkle og kan laves med råvarer indkøbt i et velassorteret supermarked, men enkelte kræver specielle ingredienser, som fx frysetørret passionsfrugt. En opskrift samt farvefoto per opslag. Bagest i bogen finder man opskrifter, der er særligt egnede til at lave sammen med børnene, et afsnit om drys af fx bær og nødder, tips og tricks samt en liste med gode indkøbssteder, både fysiske og webbaserede.

Med forfatterens baggrund for øje kan det ikke komme bag på nogen at bogen er en layoutmæssig lækkerbisken. De flotte farvefotos supplerer de grundige og let forståelige opskrifter godt. Man vil nok ikke kunne opnå helt samme smukke resultater hjemme i sit eget køkken, men opskrifterne er gode og lette at gå til, med fine beskrivelser og anvisninger.

I KonfektbogenSøde fristelser findes flere opskrifter på kaloriesvulstige lækkerier i den klassiske afdeling, mens Søde fristelser præsenterer opskrifter på (lidt) sundere slik, der udnytter den helsebringende effekt, der findes i mange frugter, urter og krydderierI Konfektbogen findes flere opskrifter på kaloriesvulstige lækkerier i den klassiske afdeling, mens præsenterer opskrifter på (lidt) sundere slik, der udnytter den helsebringende effekt, der findes i mange frugter, urter og krydderier.