En hæsblæsende læseoplevelse hvor vi kommer ind i hovedet på forfatteren Anita, der lever et helt almindeligt - ualmindeligt liv. Til læsere af nyere dansk, lidt skæv, litteratur.
Forfatteren Hannah/Anna/Anita bor med sine to børn i et kollektiv i København efter en skilsmisse fra børnenes far, der pt. er indlagt på "den lukkede" i Reykjavik. I et sammensurium af tilbageblik på barndommen, et ophold i Perus jungle, en kærlighedsaffære, vin og andre substanser, hjemmelavede børnesange, en borderline diagnose, flere ture til Island og alt det kaos som et almindeligt børnefamilieliv indeholder, bliver læseren blæst igennem Anitas liv, mens hun prøver at skrive en mening frem - den bog, læseren holder i hånden.
"Dagur, Stop! Det er fåkin ligemeget om du har en brødrister på hovedet, den er jo uuusyyyynlig!!!" Sådan slutter bogen og det beskriver på alle måder indeholder. Her er sindssygt meget kaos, her er mange personer og steder at holde styr på og det er en fåkin fantastisk læseoplevelse.
Der er flere bøger, der omhandler emnerne, men det er mere måden bogen er skrevet på, det høje tempo og den måde læseren bliver inviteret ind i forfatterens hoved på, der er interessant. Lone Hørslev, Jacob Ejersbo og andre forfattere i den generation er interessant til videre læsning, men ingen rammer helt samme tone.