Bøger / faglitteratur til børn

Historien om Titanic : en billedbog


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. juli 2018

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 23. juli 2018

Læs om "Det flydende palads" passagerskibet Titanic og dets tragiske forlis. Fra 8 år.

Fagbilledbog om passagerskibet Titanic. 15 opslag som fungerer som kapitler med hver sit emne. Alle opslag har en kort indledende tekst, resten af teksten fungerer som forklaring til bogens illustrationer. Der fortælles fx hvordan skibet blev bygget og dets indretning, hvordan passagererne kunne spise middage om bord, og hvilke aktiviteter de kunne underholde sig med. Selve forliset og tiden efter med søforhør og forklaring på forliset beskrives også. Forrest i bogen er indholdsfortegnelse og bagest et stikordsregister. Illustrationerne er både sort-hvide og i farver og består af tegninger og fotografier. I samme serie er udgivet Historien om vikingerne.

Flot fagbilledbog med mange detaljerede illustrationer som er interessante og spændende at kigge på. Tekst og billeder supplerer hinanden godt, og bogen vil fungere godt som bladrebog.

Der er udgivet flere bøger om dette emne fx TitanicTitanicJeg, Titanic og . En bog, der skiller sig ud er Jeg, , som er en poetisk fortælling, hvor det er selv, som beretter om sit tragiske forlisDer er udgivet flere bøger om dette emne fx og . En bog, der skiller sig ud er Jeg, , som er en poetisk fortælling, hvor det er selv, som beretter om sit tragiske forlisDer er udgivet flere bøger om dette emne fx Titanic og Titanic. En bog, der skiller sig ud er , som er en poetisk fortælling, hvor det er Titanic selv, som beretter om sit tragiske forlis.Informationer og udgaver