Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Hul igennem


Beskrivelse


Unge Mads spiller i et band sammen med Sigurd og Asger. De øver i bandrummet, Asgers værelse hjemme i kælderen og drømmer om, at blive et stort kendt navn. Samtidig drømmer Mads om Karina nede fra frisørsalonen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. sep. 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 13. sep. 2017

Letlæst ungdomsroman om Mads, der er ung, usikker og ikke rigtig ved, hvordan han skal score Karina. Kan læses fra 14 år.

Forfatter Line Leonhardt har tidligere skrevet andre børne- og ungdomsbøger bl.a. Partiet fra serien "Dingo. Ung roman". Hendes nye bog, "Hul igennem", er også en letlæst ungdomsroman om unge Mads, der spiller i et band sammen med Sigurd og Asger. De øver i bandrummet, som bare er Asgers værelse i kælderen på hans forældres hus. Her øver og drømmer de om at blive et stort kendt navn, samtidig med at Mads drømmer om Karina nede fra frisørsalonen. Mads har nemlig tabt et væddemål til sin onkel Alberto, der straks sendte ham til frisøren for at få klippet hestehalen af. Og hvad siger bandet nu til det?.

Fin nutidig letlæst ungdomsroman til især drenge om drømme, rockmusik og kærlighed i et enkelt og ligetil sprog.

Hvis man vil læse mere om rockbands og musikdrømme kan man læse Det første slagPartiet i Robert Muchamores serie "Rock War", men er det letlæste ungdomsbøger man går efter kan forfatterens letlæste roman Partiet, 2014, om venskab og ideologier fint læses. Ellers findes serien "Zoom" fra Høst og "Ungletlæst" fra TurbineHvis man vil læse mere om rockbands og musikdrømme kan man læse Det første slag i Robert Muchamores serie "Rock War", men er det letlæste ungdomsbøger man går efter kan forfatterens letlæste roman , 2014, om venskab og ideologier fint læses. Ellers findes serien "Zoom" fra Høst og "Ungletlæst" fra Turbine.