Bøger / faglitteratur

Hurra, der er krise


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Om hvordan man overvinder kriser og bytter håbløshed og frustration ud med arbejdsglæde.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. maj 2009

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 14. maj 2009

Målgruppen tæller både ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer, der søger og ønsker at arbejde positivt med begrebet krise. Bogen er dog nok i første omgang ment som inspiration for ledere.

Aktuel brugsbog, der søger en positiv modstandskraft mod de typiske reaktioner på krisetider, fx som vi oplever det lige nu, hvor flere og flere virksomheder trykket af krisen fyrer de medarbejdere som ofte samme virksomheder for ganske kort tid siden netop skreg efter som arbejdskraft. Forfatteren (f. 1968), har flere års erfaring som underviser i arbejdsglæde, bl.a. i virksomheder som Novo, IBM og Danisco, og fx også Arbejdstilsynet. Bogen er skrevet i et tilgængeligt sprog og anviser en vej ud af krisen gennem øget fokus på arbejdsglæde. Det kan måske umiddelbart virke lige smart nok, og måske endda paradoksalt, men følger man bogens logik, virker det faktisk rigtig fornuftigt. Også for naturligt kritiske og skeptiske medarbejdere, der har oplevet og overlevet mange smarte management-ideer. Hvert af fx de 3 temaafsnit om arbejdsglæde har tips til ledelsen om fx at rose dagligt og afholde visionsmøder. Man kan teste om man er kriseramt, bogen lister ledelsesmæssige krisebrølere, og opfordrer bl.a. til at erstatte kriseplaner med arbejdsglædeplaner.

Der findes andre bøger om arbejdsglæde, krisehåndtering og lign., men denne virker befriende lettilgængelig og praktisk anvendelig.

Interessant management-bog om anderledes velgørende ledelsesmæssig krisehåndtering.


Jyllands-posten

d. 31. maj 2009

af

af

Henrik Ørholst

d. 31. maj 2009


Børsen

d. 15. maj 2009

af

af

Alexander Kjerulf

d. 15. maj 2009