Bøger / faglitteratur

Hvad hvis du allerede er okay?


Beskrivelse


Personlig introduktion til det nye psykologiske paradigme "De tre principper". For spirituelt søgende.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. nov. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 23. nov. 2020

Personlig introduktion til det nye psykologiske paradigme "De tre principper". For spirituelt søgende.

I bogen får læseren forståelse for, hvordan ens oplevelse af livet egentlig skabes, hvordan man kan finde fred med og forstå sin hjerne, selv når man er ved at blive vanvittig. Bogen tager udgangspunkt i det nye psykologiske paradigme "De tre principper", hvor man peger på tre sandheder: At vi tænker, at vi er bevidste om, at vi tænker og at der bag alt liv er en skabende energi eller intelligens. I bogen får vi først forklaret principperne bag det nye psykologiske paradigme, hvad det har gjort for forfatteren og hvad det kan gøre for læseren. Herefter en række indlæg om forskellige emner set ud fra det nye psykologiske paradigme. Indimellem har forfatteren skrevet små personlige historier fyldt med kærlighed og skrevet direkte fra forfatterens hjerte til læserens. Forfatteren er cand.mag. i pædagogik og psykologi, 3P-coach og forfatter.

Forfatteren skriver varmt og ret personligt i et ligefremt og letlæst sprog. Layoutet er simpelt og med få illustrationer.

Der findes ikke meget på dansk om det nye paradigme, men i Livet har dig altid kan man læse 21 personlige førstehåndsberetninger af, hvad forståelsen af det psykologiske paradigme har betydet for helt almindelige menneskers liv.