Bøger / faglitteratur

Hvalpens bog : fra hvalp til familiemedlem


Beskrivelse


Gode råd og vejledning til hvilken hvalp man skal vælge og hvordan den bedst kan opdrages.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2015

af

af

Søren Møller

d. 2. sep. 2015

En hundetræner giver sine erfaringer og anbefalinger til, hvordan han synes, at en ny hund bedst kan opdrages. Kan læses af alle. Især for hundeejere, som vil bruge en meget konsekvent form.

Her fortælles, hvad man kan anskaffe til en hvalp, hvordan man vælger race og individ af kuldet, så det passer til ejer og husholdning, navngivning, tilvænning til omgivelser og de første træningsøvelser. Det hele på den baggrund, at forfatteren mener, at ejeren skal rtablere sig som "flokfører", og hunden skal lystre, alene fordi den accepterer ejeren som "flokkens fører". Hunden skal kun opleve noget interessant og sjovt, når den er i tæt kontakt med ejeren. Besøg i hundeskove frarådes. Fodring bør være 100% tørkost. Her er også forslag til, hvordan man kan tilpasse hunden og dens vaner til andre husdyr, børn og gæster. Illustreret med farvefotos af hunde, mennesker og træningssituationer.

Lille, klart formuleret bog om en stram opdragelse af den nye hund. Illustreret med livfulde farvefotos.

Forfatteren uddyber stof om hvalpens opdragelse, som i kort form findes i hans Få den hund, du fortjenerFå den jagtkammerat du fortjenerHvalpebogen og i Få den jagtkammerat du fortjener. Alle andre generelle hundebøger rummer kortere afsnit om emnet. Derudover er der andre særlige bøger om det, bl.a. Hvalpebogen. Ligesom i opdragelse af børn, er der forskellige pædagogikker fra bog til bog, så de kan supplere hinandenForfatteren uddyber stof om hvalpens opdragelse, som i kort form findes i hans Få den hund, du fortjener og i . Alle andre generelle hundebøger rummer kortere afsnit om emnet. Derudover er der andre særlige bøger om det, bl.a. Hvalpebogen. Ligesom i opdragelse af børn, er der forskellige pædagogikker fra bog til bog, så de kan supplere hinandenForfatteren uddyber stof om hvalpens opdragelse, som i kort form findes i hans Få den hund, du fortjener og i Få den jagtkammerat du fortjener. Alle andre generelle hundebøger rummer kortere afsnit om emnet. Derudover er der andre særlige bøger om det, bl.a. . Ligesom i opdragelse af børn, er der forskellige pædagogikker fra bog til bog, så de kan supplere hinanden.