Bogen henvender sig til de 9-11-årige, som kan læse bogen sammen med en voksen. Som selvlæsning vil den først være tilgængelig i 12-13-års alderen, og da vil den virke for barnlig i sprogtone og illustrationsmæssigt.
Et godt indledningskapitel ridser hensigten med bogen op: at give et indblik i hvor forskelligt, og hvor ens, religiøse mennesker kan tænke. Herefter behandles de fem verdensreligioner: Jødedom, kristendom, islam, buddhisme og hinduisme i hvert sit afsnit markeret med hver sin farve i margenen. Alle beskrivelser er formet som svar på spørgsmål angivet i margenen, og det er ikke alle spørgsmål man kan forestille sig børnelæseren ville stille: Hvad er Shavout? er nok nærmere et spørgsmål den kompetente voksne gerne vil stilles. Men ved hjælp af disse spørgsmål kommer man ganske godt rundt om religionernes udgangspunkter, traditioner, tankegang, osv. Alle opslag er forsynet med sjove, lidt småskøre, farvelagte stregtegninger, som både skaber stemning og støtter læsningen. Bogen afsluttes med en temmelig omfattende medieliste, hvoraf det meste er for ældre børn end målgruppen.
Vi har ikke for målgruppen tilsvarende materiale om de fem verdensreligioner, men for de lidt ældre har vi Hvordan staver man til Gud?, 1996.
En rigtig familiebog, som kan give stof til mange timers samtale om forskelle og ligheder mellem religiøse mennesker.