Bøger / faglitteratur / vejledninger

Hverdagsmeditation : skru ned for din mentale støj og op for din indre ro - et åndedrag ad gangen


Beskrivelse


En praktisk introduktion til centrale tanker og teknikker til forskellige former for meditation, og tips til hvordan vi kan meditere i vores hverdag. For både nybegyndere og dem, der har prøvet at meditere før.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. apr. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 16. apr. 2020

Indbydende bog med inspiration og tips til at få meditation ind i en travl hverdag. Til alle der ønsker at lære mere om meditation er den et godt sted at starte.

Denne bog giver en introduktion til meditation og beskriver hvorfor, hvad og hvordan. Forfatteren giver tips og teknikker til at komme i gang, samt introduktion til et begynderprogram. Ligeledes får læseren en "værktøjskasse" med meditationsøvelser og tips til uformel meditation samt en "nødhjælpskasse" og et spørgehjørne. Forfatteren forklarer også, at meditation, der er en livslang øvelse, lærer os at være i hverdagen med alt hvad den byder. Meditationen hjælper os med at geare ned, være tilstede og blive mere nærværende. Nogle gange kan 5 minutter i en travl hverdag være nok til at falde ned og mærke efter, hvordan man har det. Meditation har sikker effekt på tanker, følelser, krop, relationer og bevidsthed. Det er en mental træning, der gør hverdagen mere harmonisk. Karin Pallisgaard er journalist og yoga- og meditationslærer. Hun er kendt for flere bøger om bl.a. yoga og langsom livsstil.

Virkelig gennemarbejdet og velskreven bog, der er let at gå til og finde rundt i. Layoutet er som indholdet; lækkert, indbydende, nærværende og meget informativ.

Der findes en del bøger om meditation, men hvis fokus er på at finde ro og nærhed i hverdagen, kan det anbefales at supplere med Træn nærværsmusklen. [Bind] 1, der handler om at finde nærværet i hverdagen med små daglige øvelser der giver ro, fokus og koncentrationTræn nærværsmusklen. Bind 1 : Januar.