Bøger / skønlitteratur / roman

Hvis væggene kunne tale


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Ejner Vindslev skriver en dag i 1968 et afskedsbrev til sin kone Inge. Eller han prøver. Ordene vil ikke komme til ham. Kort efter forsvinder han. Mange år senere forsøger hans søn at opklare hvorfor han forsvandt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2017

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 21. nov. 2017

Ejner Vindslev skriver en dag i 1968 et afskedsbrev til sin kone Inge. Eller han prøver. Ordene vil ikke komme til ham. Kort efter forsvinder han. Mange år senere forsøger hans søn at opklare hvorfor han forsvandt. Til læsere der holder af et godt mysterie og en god krimi.

Ejner Vindslev arbejder i et revisorfirma og falder for fristelsen til at svindle med klienternes konti. Han stjæler store beløb, men dækker over sit bedrag ved at overføre penge fra andre konti til at dække de manglende summer, når de kunder han har stjålet fra ønsker en kontooversigt. Det går indtil firmaet af andre årsager erklæres konkurs og Ejner Vindslev indser, at hans svindel vil blive afsløret. Herefter får han ved et tilfælde fat i nøglen til et pengeskab, der ikke indeholder andet end en forseglet kuvert med dokumenter. Vindslev tager den og forsvinder.

En velskrevet og fængende krimi, der med drager læseren ind i mysteriet om Ejner Vindslevs forsvinden og død. Et elegant og godt sammenskruet mysterie, der lader læseren opklare sagen sammen med hovedpersonen.

Minder både om Kim Juuls På et lodret skråplan men også om Agatha Christies mere klassiske detektivromaner.