Bøger / faglitteratur til børn

Hvor creepy!


Beskrivelse


Om mystiske fænomener og skabninger som vampyrer, varulve, Bigfoot, hekse, UFO'er, mysteriet om Bermuda-trekanten og mange andre uforklarlige historier.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2016

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 20. okt. 2016

Sjove historier og uhyggelig viden om alt det der kan skræmme dig. Ny bog i serien National Geographic Kids. Fra 10 år.

Bogens to fortællere er agent Gys-og-Gry og rumvæsenet Ruth. De guider læseren og fakta-tjekker historierne, for at se hvilke der er hold i, og hvilke der må anses for at være fri fantasi. I 8 kapitler fortæller de om mystiske fænomener og skabninger som vampyrer, varulve, Bigfoot, hekse, UFO'er, mysteriet om Bermuda-trekanten og mange andre uforklarlige historier. Alle emner beskrives med billeder, faktabokse og varierende skrifttyper. Hvert kapitel afsluttes med et frygt-o-meter, hvor de to guider vurderer de omtalte fænomener og historier i forhold til hinanden. Forrest i bogen er indholdsfortegnelse og ordforklaringer, og bagest et register. Forfatteren har også udgivet Hvor klamt! i samme serie.

Det flotte genkendelige layout fra tidsskriftet National Geographic og brugen af de mange klare farver vil uden tvivl tiltrække mange. Teksten er visse steder svær at læse, men den suppleres godt af de mange spændende illustrationer og sjove faktabokse.

I Alverdens gys og gru kan man også læse om mystiske fænomener og skabninger på en underholdende måde.Informationer og udgaver