Bøger / faglitteratur / sygehistorier

Hvordan udsulter man kræft - uden at sulte sig selv : en kvindes usædvanlige og virkelige beretning om overlevelse, mod og en opdagelse, der vil kunne forandre livet for millioner af mennesker


Beskrivelse


En bemærkelsesværdig fortælling om en personlig kamp mod og sejr over kræften. For alle der interesserer sig for personlige livshistorier og alternativ kræftbehandling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. okt. 2020

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 20. okt. 2020

En bemærkelsesværdig fortælling om en personlig kamp mod og sejr over kræften. For alle der interesserer sig for personlige livshistorier og alternativ kræftbehandling.

Kan man på egen hånd kæmpe og vinde over en kræftsygdom? Det er lykkedes for Jane McLelland, der hele to gange har været hårdt ramt af kræft. Anden gang blev hun erklæret terminal med lungekræft. Hun har været igennem et utal af konventionelle behandlinger. Hun besluttede at sætte sig ind i, hvordan kroppen selv kan bekæmpe kræft ved at gøre brug af en udsultningskur, bestående af kosttilskud og ældre medicintyper. I bogen følger vi hendes kamp mod kræftsygdommen, og mod det etablerede behandlingssystem og de onkologer, der skulle hjælpe hende. Bogen fortæller også helt teoretisk hvad og hvordan man skal gøre, hvis man vil følge hendes eksempel. Især har hun haft succes med "repurposed drugs" der er medicin, der er opfundet til en anden sygdom, men som kan være effektiv mod kræft. Forfatteren lever nu 15 år efter hun fik sin dødsdom. Med noter og litteraturhenvisninger.

Velskrevet og personlig beretning fortalt af en stærk og passioneret kvinde. Man kan ikke andet end have enorm respekt for den viljestyrke og den overbevisning som forfatteren har udvist.

Læsere med interesse for emnet vil også finde Sandheden om kræft interessant. Den handler om forebyggelse og behandlingsmuligheder af kræft som ligger ud over de konventionelle former for kræftbehandling.Informationer og udgaver