Bøger / skønlitteratur / roman

I frit fald


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Charlotte har kæmpet for at ryste barndommens mobning af sig og er nu advokat på et af Stockholms mest ansete advokatkontorer. Da hun møder den lækre bæredygtighedsforkæmper, Ignacio, ved hun ikke, at de snart skal mødes i retten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2020

af

af

Maria Sjøblom

d. 27. maj 2020

Charlotte har kæmpet for at ryste barndommens mobning af sig og er nu advokat på et af Stockholms mest ansete advokatkontorer. Da hun møder den lækre bæredygtighedsforkæmper Ignacio, ved hun ikke, at de snart skal mødes i retten. Kærlighedsroman tilsat jakkesæt og masser af champagne. For voksne kvinder.

Charlotte kæmper for at bevise sit værd i advokatfirmaet. Hun bliver gang på gang trynet af kollegaen Oscar, som bruger samme fremgangsmåde som barndommens bøller. Heldigvis har hun også den homoseksuelle kollega og bedste ven Carl-Adam at læne sig op ad. Med hans opbakning får Charlotte modet til selv at tage sig af en højprofileret pro bono sag for nogle fattige arbejdere, der anklager et stort svensk tøjfirma for at være ansvarlig for en tragisk ulykke på fabrikken i Brasilien. Ignacio kæmper for bæredygtighed og arbejder for det stævnede tøjfirma. Da Charlotte og Ignacio mødes, slår det gnister. Men da de står på hver sin side i retssalen, tør de - med rette - ikke stole på hinanden.

Eksklusiv romance, der indeholder både alle de rigtige holdninger og lækre mennesker. Her er basis for en succes. Starten af bogen sander lidt til i personbeskrivelser, men den bliver hurtigt både hjertevarm og medrivende. Svenske Heléne Holmström er selv jurist og debuterer med denne lækre advokatromance, anbefalet af selveste Simona Ahrnstedt.

En svensk karrierekvindes dilemma er også omdrejningspunktet i Camilla Davidssons Pensionatet ved verdens ende.