Bøger / skønlitteratur / roman

I skjul


Beskrivelse


Krimi. Læge Sara Lintons stedsøn Jared Tolliver udsættes for et voldsomt drabsforsøg, som måske har forbindelse til hans politikæreste Lenas opklaringsarbejde. Sara er på jagt efter sandheden og støder på gamle dæmoner. Det gør Will Trent som undercoveragent også.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2013

af

af

Helle Winther Olsen

d. 25. sep. 2013

I serien om Sara Linton og Will Trent er vi nået til bind 5, og dette bind trækker tråde tilbage til serien om Sara Linton og Jeffrey Tolliver. Som sædvanligt er det en afrundet fortælling, som kan læses uafhængigt af de andre, men læseoplevelsen øges væsentligt ved kendskab til Slaughters tre serier.

Slaughter har et suverænt greb om historiens to plot, som udvikler sig særdeles raffineret og holder læseren i et stramt greb. Med chokerende scener og en aldrig svigtende evne til at fremstille personerne i en sitrende og ubehageligt realistisk ramme, kommer vi tæt på Sara og Will og deres respektive dæmoner fra fortiden. Will arbejder undercover som løsladt gangster, uden at kunne fortælle Sara om det. Han kommer imidlertid tættere og tættere på hendes personlige jagt efter sandheden, der lige nu er optaget af et voldsomt drabsforsøg på stedsønnen Jared Tolliver, som ovenikøbet er kæreste med politikollegaen Lena, som synes at tiltrække vold og ulykke. Der er narko, sexslaver, pædofil ondskab og andet rædselsfuldt inkorporeret i de to opklaringsspor, som først til allersidst løber sammen.

Slaughter er rå, chokerende og topprofessionel som Patricia Cornwell (dog ikke så teknisk) og Harlan Coben, men bringer også interessante og sammensatte skikkelser ind på krimithrillerens scene, som man gerne hører mere om.

Nyt i Slaughters populære forfatterskab bliver modtaget med stor opmærksomhed. Hun bliver faktisk stadigt bedre, hvilket er imponerende med en serieproduktion som hendes.


litteratursiden.dk

d. 19. nov. 2013

af

af

Pernille Jørgensen

d. 19. nov. 2013

Venner, elskere og fjender kæmper for retfærdighed i denne krimi, hvor tungen skal holdes lige i munden, og hvor hele mysteriet og alle ledetrådene samles i en smuk sløjfe til sidst. Vi er nået til fe...


Politiken

d. 2. nov. 2013

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 2. nov. 2013