Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Ideer til sjov ansigtsmaling for børn


Beskrivelse


Efter et gennemillustreret afsnit om grundteknikker og materialer, beskrives 40 forslag til ansigtsmaling trin for trin. Ideerne spænder vidt, her er fx mange dyremasker, zombier og monstre, ting som en bil, en flyvemaskine og en baseball - og så er der også blomster og andre dekorationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. aug. 2016

af

af

Therese Bjerre Ekman

d. 2. aug. 2016

40 forskellige ideer og trin for trin vejledninger til ansigtsmaling for børn fra 3 år. Der er flotte ideer for enhver smag, som kan udføres af store børn med godt håndelag og voksne.

Bogen indledes med et gennemillustreret afsnit om grundteknikker og materialer. Derefter beskrives de 40 forslag til ansigtsmaling trin for trin. Ideerne spænder vidt, her er fx mange dyremasker, zombier og monstre, ting som en bil, en flyvemaskine og en baseball - og så er der også blomster og andre dekorationer. Mange af forslagene tager udgangspunkt i ansigtets muligheder, fx en haj på kinden, som griner når barnet åbner munden. Bogen henvender sig både til den ambitiøse og til nybegynderen.

Bogen er meget anvendelig. Alle teknikker beskrives grundigt med trin for trin-illustrationer, og der er et væld af opfindsomme og originale ideer som spænder temmelig vidt. De gode fotografier gør den inspirerende at kigge i.

Den minder om både AnsigtsmalingSjove ansigter og Sjove ansigter - men den har flere ideer med, og er med flere illustrationer og en grundigere gennemgang af maleteknikkerneDen minder om både Ansigtsmaling og - men den har flere ideer med, og er med flere illustrationer og en grundigere gennemgang af maleteknikkerne.