Bøger / faglitteratur

Idérig indretning : sådan gør du


Beskrivelse


Instruktive forklaringer til små og store gør-det-selv-projekter i hjemmet: Klatrevægge i børneværelset, køjesenge, garderobeskabe, knagerækker, tapeter, ompolstring af møbler m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2008

af

af

Lene Kristiansen

d. 16. sep. 2008

Både for den kreative, der gør-det-selv, og til den, der er til en sjov og anderledes indretnings- og inspirationsbog. Henvender sig til familier på småbørnsniveau.

Inddrag familien, affind dig med at indretning tager uger, måneder - og lav et moodboard. En inspirationstavle, hvor du klistrer udriv fra blade, brochurer af det, der rammer din/jeres stil. Og gå så i gang. Bogen er opdelt i 6 kapitler: Planlægning, Rammerne, Vægge og gulve, Lav selv møbler, Nål, tråd og saks og Loppefund. Med instruktive forklaringer og arbejdsgange så alle med mod og vilje kan være med, uden krav til større kælder- og værkstedsfaciliteter. Der er meget god energi i Julie Vöges bog, meget pang på farverne, mange gode, brugbare ideer til et hjem, hvor der er børn, liv og glade dage. Gennemillustreret med inspirerende og instruktive billeder.

Julie Vöge stod sammen med Frederikke Heiberg bag bogen Rum der rykker, 2006, og det er samme glæde, man fornemmer her.

Inspirerende mal-, sy-, tapetser-, byg- og indretningsbog, primært for småbørnsfamilier. Til hjem hvor det uhøjtidelige, sjove og farverige får lov at være i højsædet, og hvor der er plads til børn, liv og glade dage.