Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

It's not all wool


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Strikkehæfte med 9 opskrifter på tørklæder, trøjer, bluser og toppe til kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. apr. 2018

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 6. apr. 2018

Strikkehæfte med 9 opskrifter på tørklæder, trøjer, bluser og toppe til kvinder. For dem der elsker at strikke.

Bogen starter med en oversigt over de forkortelser, der anvendes i opskrifterne. Her er også links til eventuelle rettelser, samt information om det garn, der bruges. Herefter følger alle opskrifterne, der hver især er ledsaget af et billede af den enkelte model, samt en tegning over strikkeretningen og til sidst et close-up billede af modellen. Sussie Haumann har udgivet flere strikkehæfter i samme stil som dette, blandt andre Keep it simpleKnitwear og KnitwearBogen starter med en oversigt over de forkortelser, der anvendes i opskrifterne. Her er også links til eventuelle rettelser, samt information om det garn, der bruges. Herefter følger alle opskrifterne, der hver især er ledsaget af et billede af den enkelte model, samt en tegning over strikkeretningen og til sidst et close-up billede af modellen. Sussie Haumann har udgivet flere strikkehæfter i samme stil som dette, blandt andre Keep it simple og .

Et rigtigt fint strikkehæfte, som vi kender dem fra Sussie Haumann. Opskrifterne er overskueligt sat op og billederne er rigtig lækre. De fleste opskrifter egner sig til den lidt mere øvede strikker, men der er også et enkelt projekt eller to for den nye i dette håndarbejde.

En anden bog, der indeholder strikkeopskrifter til kvinder er Lene Holm Samsøes Egostrik, den indeholder lidt flere opskrifter end nærværende.