Bøger / skønlitteratur / roman

Jagten


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


En ensom politimand får et chok, da hans forsvundne datter, som familien lige har valgt at begrave symbolsk, ringer en sen eftermiddag. Herefter går han i gang med at jage forbryderen, og sandheden findes næsten lige foran ham.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. sep. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 5. sep. 2012

Spændingsbog til dem der lige skal have en lille snack med hjem til weekenden.

Ryan David Jahn er amerikansk, og har skrevet en række spændingsbøger, hvoraf en enkelt Gode naboer er oversat til dansk. Den er fra 2011, men ser ud til at være hjemme i mange biblioteker. Romanen er elementært spændende: en ensom, alkoholiseret politimand modtager et 911 opkald fra sin datter, der har været forsvundet i 7 år, og som man netop har holdt en officiel begravelse for. Dernæst går jagten ind på forbryderen. Den er let læst, og man kommer hurtigt igennem.

Der er skrevet adskillige bøger om bortførsler, ikke så mange hvor det er børn der bortføres, men alligevel. På en måde minder romanen mest om sagen fra Østrig om Natascha Kampusch, der også sad fanget i en gal mands kælder, i mange år. Historien om den ensomme, alkoholiserede politimand må siges at være velkendt.

Elementær spændingsroman med et rigtig væmmeligt emne, nemlig vold mod og bortførelse af børn. Andre emner som ensomhed, barnløshed og familieforhold berøres perifert. Men spændende er det.


Berlingske tidende

d. 23. feb. 2013

af

af

Merete Reinholdt

d. 23. feb. 2013


Weekendavisen

d. 2. nov. 2012

af

af

Lars Brix Nielsen

d. 2. nov. 2012