Bøger / skønlitteratur / roman

Jeg finder dig altid


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Den århusianske læge Rina er klatrer og udsmykker i hemmelighed høje bygninger om natten. En ung klatrer bliver dræbt og Rina overfaldet, men for at bevare sin anonymitet kontakter hun ikke politiet. Pludselig er Rina en brik i et livsfarligt spil.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. juli 2017

af

af

Lone Krøgh

d. 24. juli 2017

Elsebeth Egholm lancerer her en ny serie med den aarhusianske læge Rina Svane-Dissing som hovedperson. For alle krimilæsere.

Rina er 36 og har netop fået egen lægepraksis i Aarhus. Klatring er hendes lidenskab, og ingen ved, at det er hende, der under kunstnernavnet Privat Eye på spektakulær vis udsmykker høje bygninger om natten. I forbindelse med en hemmelig klatring findes en ung klatrer dræbt, og Rina bliver overfaldet. Af hensyn til sin anonymitet vil hun ikke kontakte politiet, men nogen er efter hende, og denne nogen mener det alvorligt og skyr ingen midler. Pludselig må Rina flygte for livet og tør ikke stole på nogen, med undtagelse af den fraskilte og melankolske politimand hun har fået et særligt forhold til. Som barn blev Rina og hendes tvillingebror kidnappet, men har det noget med nutiden at gøre?.

En rigtig god krimi, som holder læseren fast fra først til sidst. Den er spændende og velfortalt, og man kommer vidt omkring i Aarhus og omegn. Der er mange tråde i krimien, og ikke alle bliver bundet, så mon ikke der er basis for flere bind med Rina med den sammensatte personlighed?.

Krimien kan sammenlignes og læses på linje med Elsebeth Egholms to populære serier med henholdsvis Dicte Svendsen og Peter Boutrup som hovedpersoner, ligesom den kan minde om Jeanette Øbro Gerlow og Ole Tornbjergs udmærkede serie med Katrine Wraa, senest Pigen og vogteren.


litteratursiden.dk

d. 27. juli 2017

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 27. juli 2017

En rigtig page-turner om kvinden Rina, der lever et dobbeltliv som læge om dagen og gadekunstner om natten. Elsebeth Egholm er kendt for sin elleve bind serie om journalisten Dicte Svendsen. Med disse...


Jyllands-posten

d. 5. aug. 2017

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. aug. 2017


Politiken

d. 28. juli 2017

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. juli 2017


Berlingske tidende

d. 28. juli 2017

af

af

Merete Reinholdt

d. 28. juli 2017


Weekendavisen

d. 11. aug. 2017

af

af

Christian Dorph

d. 11. aug. 2017


Børsen

d. 28. juli 2017

af

af

Line Rasmussen

d. 28. juli 2017