En hjælp til ledere, der ønsker at forebygge stress og sygemeldinger blandt virksomhedens medarbejdere.
Lederen bliver klædt på til at forebygge stress hos medarbejderen ved at blive opmærksom på adfærdsændringer, være professionelt nysgerrighed og stille spørgsmål, der kan være vanskelige. Forfatterne, der er hhv. psykolog og speciallæger i psykiatri, opererer med begrebet at blive inde på bredden og ikke hoppe i floden sammen med medarbejderen. Ikke lade sig irritere og rive med af åbenlyst grundløs vrede mod en selv eller kolleger. Bogen er bygget op i 4 dele: spot det, spørg og forstå, find løsningen, følg op. Fyldt med cases undervejs fra det virkelige liv.
Stress er en folkesygdom og koster meget sygefravær, så den letlæste og fagligt velfunderede bog, vil være nyttig læsning for alle ledere. Kast dig ud i det, følg de gode råd og lad være med at vente til i morgen. Meget enkel og uden alverdens unyttig omsvøb gør det den til en god bog for alle ledere.
2 af de 3 forfattere har tidligere gjort op med den ofte anvendte løsning hos rigtig mange læger - sygemelding i Tag på arbejdeTilbage efter stressTillykke - du har fået stress, hvor de argumenterer for, at det vigtigste i en stresssituation er at bevare kontakten til arbejdspladsen. Der er mange andre titler om stress, fx Tilbage efter stress eller Tillykke - du har fået stress. De fleste har den stressramtes perspektiv. Her er det arbejdsgiverens2 af de 3 forfattere har tidligere gjort op med den ofte anvendte løsning hos rigtig mange læger - sygemelding i Tag på arbejde, hvor de argumenterer for, at det vigtigste i en stresssituation er at bevare kontakten til arbejdspladsen. Der er mange andre titler om stress, fx eller Tillykke - du har fået stress. De fleste har den stressramtes perspektiv. Her er det arbejdsgiverens2 af de 3 forfattere har tidligere gjort op med den ofte anvendte løsning hos rigtig mange læger - sygemelding i Tag på arbejde, hvor de argumenterer for, at det vigtigste i en stresssituation er at bevare kontakten til arbejdspladsen. Der er mange andre titler om stress, fx Tilbage efter stress eller . De fleste har den stressramtes perspektiv. Her er det arbejdsgiverens.