Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Jeppe undgår skader


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Jeppe spiller fodbold. Han er til kamp. Det andet hold er feje. De vil spænde ben for Jeppe. Men Jeppe har set Messi spille fodbold. Så han ved, hvordan man ikke får skader.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. jan. 2020

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 21. jan. 2020

Jeppe spiller fodbold. Han er god til det og oplever mange spændende ting sammen med sine venner fra klubben. For fodboldglade børn mellem 5 og 7 år.

I serien "Jeppe" kommer her fire nye titler med et lix på 6. Vi følger drengen Jeppe og hans mange oplevelser på fodboldbanen. Bøgerne fortælles i et kort, letlæst sprog sat i afsnit af max to linjer. Kim Dalsgaard har tegnet illustrationer til, som fylder de enkelte opslag.

Bøgerne lever fuldt op til seriens øvrige titler. De er lette at læse og fortæller om en fodboldverden, som børn kender. Det er fire sikre hits for børn, som er vilde med bold.

Vil man læse mere, kan man kaste sig over de 12 tidligere udgivelser i serien, eller man kan vælge nogle af forfatterens andre lette fodboldserier, som den lidt lettere serie om Simon, med titler som Simon vinder ikkeGodt gået, Mark!Liverpool F.C. og et lix helt nede på 3. Eller den lidt sværere serie "Mark" og den endnu sværere serie om Kasper, hvor man i begge serier, udover selve historien, også lærer noget teknisk om fodbold. Se fx Godt gået, Mark! Man kan også vælge en fagbog som titlen Liverpool F.C i serien "Første fakta"Vil man læse mere, kan man kaste sig over de 12 tidligere udgivelser i serien, eller man kan vælge nogle af forfatterens andre lette fodboldserier, som den lidt lettere serie om Simon, med titler som Simon vinder ikke og et lix helt nede på 3. Eller den lidt sværere serie "Mark" og den endnu sværere serie om Kasper, hvor man i begge serier, udover selve historien, også lærer noget teknisk om fodbold. Se fx Man kan også vælge en fagbog som titlen Liverpool F.C i serien "Første fakta"Vil man læse mere, kan man kaste sig over de 12 tidligere udgivelser i serien, eller man kan vælge nogle af forfatterens andre lette fodboldserier, som den lidt lettere serie om Simon, med titler som Simon vinder ikke og et lix helt nede på 3. Eller den lidt sværere serie "Mark" og den endnu sværere serie om Kasper, hvor man i begge serier, udover selve historien, også lærer noget teknisk om fodbold. Se fx Godt gået, Mark! Man kan også vælge en fagbog som titlen Liverpool F.C i serien "Første fakta".