Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Knoglerød IF - lokalopgøret


Beskrivelse


Det er tid til årets lokalopgør. Knoglerød IF får den værst tænkelige start på kampen, da målmand Sahirs lykkehandsker er blevet stjålet. Ved pausen er de bagud 0-18, men så sker der noget uventet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 9. maj 2017

En herlig letlæst bog om fodboldholdet fra Knoglerød. Bogen er til de fodboldglade drenge og piger fra ca 8-10 år, som er kommet godt i gang med læsningen.

Dette er 5. del i serien om Knoglerød IF. De fodboldglade drenge og piger fra Knoglerød skal møde ærkefjenden fra Kaksvig i det årlige lokalopgør, og de er klar til at give modstanderne kamp til stregen. Uheldigvis er målmanden Sahirs lykkehandsker blevet stjålet, kan de være en af dem fra Kaksvig, der har været på spil? Ved pausen er Knoglerød bagud 0-18, men så sker der noget uventet.

En herlig bog om fodbold, som kan give fodboldglade drenge og piger, der lige har lært at læse, en god læseoplevelse og følelsen af at læse en rigtig bog. Teksten er sat med store, læsevenlige typer og indeholder mange illustrationer, som viser hvad der sker i handlingen.

Der findes rigtig mange gode fodboldserier til begynderlæseren fx Zimakoffs "FC Mezzi", som starter med BruddetDen nye dreng eller Den nye dreng, som er første del af "Fodboldholdet Frøerne"Der findes rigtig mange gode fodboldserier til begynderlæseren fx Zimakoffs "FC Mezzi", som starter med Bruddet eller , som er første del af "Fodboldholdet Frøerne".