Bøger / skønlitteratur / roman

Judaskysset


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. Dan Sommerdahl leder efter en ægteskabssvindler, der udvælger sig midaldrende lottovindere, og Flemming Torp leder efter en morder i en snæversynet sekt. Da sammenhængen går op for dem, kommer de også nærmere en opklaring.

Anmeldelser (8)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. aug. 2008

af

af

Per Drustrup Larsen

d. 11. aug. 2008

Krimilæsere af begge køn vil fortsat fascineres af Anne Grues mandlige hovedperson, Dan Sommerdahl, og de universer personerne bevæger sig rundt i, og bogen behøver lige som mange andre krimier ikke særlig indsats for at lånes ud.

Anna Grue får mere og mere greb om skriveriet og håndtering af plots, og det er der kommet en spændende og aktuel bog ud af, hvor Dan Sommerdahls ry som Den skaldede Detektiv efter sagen i første bind, Dybt at falde, får ham hvirvlet ind i en ægteskabssvindler af særlig farlig støbning. Dans søster bliver lokkedue, og samtidig med at den del af historien tilspidses, har politiet i skikkelse af Dans ven Flemming fra første bog travlt med at opklare et mord, der har rødder i en sekt som ligner Jehovas Vidner og Faderhuset. Her falder et par af forfatterens præcise indspark i samfundsdebatten. Spændende sager, interessante miljøer og et godt plot får mig til se gennem fingre med et par lidt nemme løsninger.

Dybt at falde minder om andre gode bøger baseret på grundig research og et veldrejet sprog, som Egholm, Gretelise Holm, Blædel m.fl. og ligger pænt placeret i dette selskab inklusiv flere svenskere.

Interessante miljøer samt nutidige og meget spændende plots fortalt i et fængende sprog er bestemt ikke det værste tidsfordriv fra krimihylden. Dansk krimi skrevet af en kvinde, men bestemt for begge køn, og som godt og vel er på niveau meget af det, der udkommer i genren i øjeblikket. Se mere på www.annagrue.dk.


litteratursiden.dk

d. 25. aug. 2008

af

af

Jette S. F. Holst

d. 25. aug. 2008

En ung mand findes dræbt, en midaldrende kvinde snydes, og den skaldede detektiv kommer endnu en gang på forsiden af Ekstra Bladet i Anna Grues spændende nye krimi. Jeg har, som mange andre, glædet mi...


Berlingske tidende

d. 23. aug. 2008

af

af

Mette Strømfeldt

d. 23. aug. 2008


Jyllands-posten

d. 12. aug. 2008

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 12. aug. 2008


Information

d. 14. aug. 2008

af

af

Mette Højbjerg

d. 14. aug. 2008


Weekendavisen

d. 26. sep. 2008

af

af

Katinka Bruhn

d. 26. sep. 2008


Børsen

d. 14. aug. 2008

af

af

Jonas Bentzen

d. 14. aug. 2008