Bøger / faglitteratur / bagebøger

Julebag


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Temperering af chokolade ; Generelle tip ; Klassisk julebag ; Moderne julebag ; Nytårsbag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2018

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 4. okt. 2018

Bagebog med opskrifter på klassisk og moderne julebag samt nytårslækkerier. For bagelystne voksne og deres børn.

Rigt illustreret bog med julens bagværk. Den indeholder mere end 40 opskrifter. Bogen indledes med temperering af chokolade, som er centralt i mange opskrifter. Dernæst følger praktiske fifs fx om opbevaring, småkagedej m.m. Opskrifterne er opdelt i 3 dele: første del er klassisk bagværk fx klejner, æbleskiver, brunkager og meget mere. Dernæst følger et kapitel med moderne bagværk. Det er fx kanelsukker-donuts og risalamandetærte. Tredje og sidste del er nytårsbagværk. Bogen slutter af med register, forfatterens tak og en skabelon til peberkagehus.

Lækker og appellerende bog, der emmer af jul. Bogen er fyldt med smukke, stemningsfulde billeder. Opskrifterne er lette at følge, og de er i forskellige sværhedsgrader. I det moderne bagværk er der flere ingredienser, der ikke lige kan fås i supermarkedet fx frysetørret hindbærstøv og bladstøv. Det udfordrer dermed den mere rutinerede bager.

To andre lækre julebøger er: Den store julebagebogJeg glæder mig i denne tid - og Jeg glæder mig i denne tid -To andre lækre julebøger er: Den store julebagebog og .