Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

K (knit)


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


10 opskrifter på bl.a. sweatere, cardigans, huer og tørklæder i tre forskellige sværhedsgrader. Med et "strikkeskole"-afsnit, som forklarer de forskellige teknikker.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. mar. 2018

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 16. mar. 2018

Vil du gerne strikke lækre sweatere, cardigans, huer, tørklæder osv.? Så er strikkebogen her lige noget for dig. For alle der finder glæde ved at strikke - øvede som nybegyndere.

"K (knit)", af Helga Isager begynder med en praktisk læsevejledning. Herefter er der inspirationsfotografier af bogens 10 følgende opskrifter, som fx sweatere, halstørklæder, huer og cardigans. Hver opskrift går arm i arm med både fotografi og illustration af det færdige resultat. Bagerst i bogen finder man et stort "strikkeskole"- afsnit, som forklarer de forskellige teknikker. Forord af forfatteren selv og plads til egne noter bagerst.

Der er lagt vægt på, at alle kan følge med. Det fungerer fx rigtig godt, at der opfordres til at lave strikkeprøver, inden man går i gang med det reelle stykke påklædning. Ligeledes er stjernerne, der indikerer sværhedsgraden gode hjælpere til hvad man skal give sig i kast med ud fra ens niveau. Udover de brugervenlige opskrifter, er bogen i sig selv lækker at bladre gennem; skønne lyse farver, moderne nordisk layout og så læseligheden i top. Alt i alt en god opskriftsamling af Isager.

Hvis man gerne vil i gang med at strikke anbefales fx begynderbøgerne Lær at strikkeLær at strikke, elsk at strikke! eller , elsk at strikkeHvis man gerne vil i gang med at strikke anbefales fx begynderbøgerne Lær at strikke! eller .Informationer og udgaver