Bøger / faglitteratur / breve

Kærlig hilsen Anna : kloge og ærlige svar på livets store spørgsmål - fra en, der har prøvet lidt af hvert


Beskrivelse


En brevkassebog med svar på en lang række spørgsmål om almenmenneskelige emner. Fx om søskendeforhold, ekskærester, døden, mænd og børn. Undervejs kommer forfatteren ind på sin egen historie og både gode og dårlige erfaringer deles.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2015

af

af

Christine Christensen

d. 10. feb. 2015

Er jeg den eneste, der skammer mig over at være syg? Hvordan kommer jeg over min angst? Hvordan lærer jeg at samarbejde med min mands ekskone? Om nogle af de problemer alle går og grubler over. For alle, der interesserer sig for livets aspekter, fortrinsvis kvinder.

Anna Skyggebjerg, forfatteren bag bogen Introvert har skrevet en brevkassebog, med svar på en lang række spørgsmål om emner, der optager os alle. Det er spørgsmål om alt fra søskendeforhold til ekskærester, døden, mænd og børn. Undervejs kommer Anna ind på sin egen historie og både gode og dårlige erfaringer deles med læserne, der kan spejle sig i en lang række almenmenneskelige råd.

Bogen, der er bygget op omkring en række breve til forfatteren, er en meget fin og velskrevet guidebog, der giver sine læsere trøst, forståelse og støtte, med sin lavmælte, indtrængende stil. Det er empati og medfølelse, der præger bogens kapitler, og selvom mange af svarene er dagligdags råd og vejledning, gives de med en dybde og humor, der gør dem vedkommende og læseværdige, for alle, der søger indsigt i menneskelige relationer og følelsesmæssig udvikling.

Denne bog minder mest om Feminas brevkasse, der hver eneste uge spejler sine læseres problemer, uro og dilemmaer med gode brugbare råd. Fasthold dit selvværd af Mia Törnblom, har samme tone; at det er vigtigt at tage kontrol over sit eget liv, stå ved sine grænser og gå efter at få de bedst mulige relationer.