Bøger / faglitteratur

Kayo : strømerens bedste ven


Beskrivelse


Den 21. august 2009 mistede hundefører og politiassistent, Poul Erik Sørensen, sin trofaste makker gennem en årrække politihunden Kayo, der blev skudt og dræbt af en flok Litauiske bankrøvere. Fortællingen beskriver det enestående forhold der mellem politihund og hundefører.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2013

af

af

Lars Ovesen

d. 22. maj 2013

Bogen Kayo : strømerens bedste ven egner sig for låneren der vil underholdes med en spændende politihistorie. Derudover kan den hundeinteresserede låner også få en god fortælling.

Den 21. august 2009 mistede hundefører og politiassistent, Poul Erik Sørensen, sin trofaste makker gennem en årrække. Nemlig politihunden Kayo, der blev skudt og dræbt af en flok litauiske bankrøvere. I denne bog stifter læseren nærmere bekendtskab med hund såvel som ejer, og det er der kommet nogle spændende historier ud af. Fortællingen beskriver det enestående forhold der er mellem politihund og hundefører, og derudover fortælles der om en travl hverdag som hundefører. Sproget er enkelt og flydende, og man skimter en slet skjult lun humor. Selve bogen er udgivet i hardback kvalitet, og indeholder enkelte sort/hvid fotos.

For yderligere litteratur om politihunde, hundefører m.m. Se fx Hundefører : politimand af hjertet fra 2010.

En spændende fortælling, der for den rette låner, byder på mange timers god underholdning.


Weekendavisen

d. 5. juli 2013

af

af

Rasmus Dahlberg

d. 5. juli 2013