Bogen henvender sig primært til læsere af nyere dansk skønlitteratur og samtidsnoveller. En novellesamling som fint kan formidles til gymnasieelever og andre studerende på samme niveau/alderstrin.
Forfatteren er født i 1965, er cand.phil. i filosofi og uddannet fra Forfatterskolen i 2007. Han har bl.a. arbejdet som forlagsredaktør og som indvandrerlærer. I 2007 debuterede han som skønlitterær forfatter med romanen Sofa og har derudover også skrevet filosofisk faglitteratur. Denne samling består af 11 noveller, som for hovedpartens vedkommende foregår blandt yngre personer i storbyen. Hovedtemaet i novellerne er personernes identitet, og hvordan man ved hjælp af nye teknologier og sociale netværk (Facebook) kan få mulighed for at ændre sin egen eller andres identitet. Ved at udgive sig for at være en anden, kan man således få indsigt i, hvordan andre ser på én. Det drejer sig som oftest om personer med ensomheds- eller kærlighedsproblemer.
Denne forfatters novellesamling kan bruges på linje med nogle af de nyere danske mandlige forfattere som Jan Sonnergaard og Jesper Wung Sung.
En spændende ny novelleforfatter, som nok især henvender sig den yngste gruppe af voksenbibliotekets lånere. Spændende problematik omkring benyttelsen af de nye teknologier til at udøve psykisk terror eller til at ændre identitet.